Werken in de sector

Kom werken in de hulpmiddelen sector! Een sector die dankzij de vergrijzing volop groeit en continue in beweging is.

Bedrijven in de hulpmiddelenbranche innoveren op vele fronten, bieden kansen om door te groeien en zijn veel dynamischer dan de naam misschien doet vermoeden…

Vraag het de mensen die er al langer onderdeel van uitmaken: werken in de hulpmiddelensector geeft heel veel voldoening. Naast het verdienen van je boterham, beteken je iets in het leven van iemand die het lastig heeft. Om in de praktijk te ervaren hoe belangrijk jouw bijdrage voor iemand kan zijn, is gewoon geweldig!

Qua techniek biedt de sector veel uitdaging. Hoe maak je een hulpmiddel technisch nòg effectiever voor de gebruiker? Hoe los je een technisch probleem op voor iemand die afhankelijk is van zijn hulpmiddel?

Er zijn momenteel honderden vacatures beschikbaar op allerlei gebied. Kijk op de websites van onze leden voor meer informatie over de mogelijkheden binnen dat hulpmiddelenbedrijf.

Wil jij naast een leuke en uitdagende baan ook nog iets betekenen voor je medemens? Aarzel niet en solliciteer op een functie op de website van één van onze leden!